Flower stem 1

Lekker in de natuur of in de studio, het is beide mogelijk

Thema en Fantasie Fotoshoot

Natuurlijk is de “gewone” foto van je kind in de natuur erg leuk. Maar soms is er een speciale gebeurtenis zoals de eerste schooldag of de start van een nieuw schooljaar.

 

Een kind kan ook gek zijn op koken of eten. En zo zijn er nog veel meer thema’s te verzinnen om te fotograferen. De boerderij, een vliegtuig etc. 

 

Daarnaast doe ik ook Fantasie fotografie. Een kind kan dan met zijn favoriete dier op de foto. Of een zeemeermin zijn in de zee, uitkijken of zijn favoriete stad. Noem het maar op er is veel mogelijk. 

 

Dit kan overigens ook allemaal voor volwassene!

 

Kinder Fotografie (17)

Thema fotografie

Een paar keer per jaar organiseer ik een themashoot. Dat houdt in dat de foto’s geheel in een specifiek thema staan. Dit kan zijn de kerst of eerste schooldag. Maar dat kan ook zijn Halloween, of in de keuken. Op deze website maar ook op facebook maak ik deze speciale themadagen bekend. 

Wil je hiervan op de hoogte blijven volg mij dan op facebook, zodat je niet dat thema mist wat je zo leuk vind. 

 

Heb je zelf een leuk idee mag je dit altijd opperen, dan kijken we of we er iets mee kunnen. 

 

Vaak organiseer ik deze dagen in de vorm van een minishoot. 

Afhankelijk van het onderwerp zal ik de prijs bepalen. 

Deze zal bij minishoots liggen tussen de € 50 en € 100 euro incl. 3 foto’s 

 

Fantasie fotografie

Fantasie is wat het woord al zegt een foto anders dan hoe hij echt is gemaakt. Er zit een verhaal achter van een hobby, favoriet dier of huisdier of een wens. Meisjes willen vaak een prinsesje zijn of een zeemeermin. Met Fantasie Fotografie is er veel meer mogelijk dan je denkt. Ook organiseer ik ieder jaar halloween Fotoshoots. 

 

Voor mijn fantasie shoots heb ik ook een heleboel jurken en andere kleding in de kast hangen dat gebruikt kan worden. 

Zijn er wensen waar ik nog geen kleding bij heb kan ik dit in overleg aanschaffen. 

 

De prijzen van een Fantasieshoot varieren en zijn te boeken vanaf 125 euro incl. 1 foto. 

De Locatie

De locatie van de shoot gaat geheel in overleg. Dit is ook heel afhankelijk van het soort shoot. Soms zal de shoot ook bij mij thuis in de studio plaatsvinden. 

 

Binnen een straal van 10km reken ik geen reiskostenvergoeding. Boven de 10km is het afhankelijk of de locatie op verzoek is of vanuit mij komt. 

 

 

De mooiste tijd om een foto te maken is ’s ochtends of in de avond. Wanneer de zon niet te fel is. Maar dat gaat altijd in overleg. Als de kinderen nog klein zijn, zijn de mogelijkheden vaak wat beperkter wegens een slaapritme.   

 

Enkele voorbeelden

Wilt u meer van mijn portfolio zien? Klik dan hier

Spreekt mijn stijl van fotograferen je aan maar....?
Heb je nog vragen
of wil je reserveren?