Vragen

je vindt hier meer info

Veelgestelde vragen

WIE KIEST DE LOCATIE VAN DE FOTOHSHOOT?

De keuze van de locatie kiezen we samen. Je kan zelf een voorkeur aangeven, maar ik kan ook opties aandragen. We zullen in goed overleg een locatie uitkiezen. Waarin u als klant uiteindelijk beslist. Wanneer ik een minishootdag of themashoot organiseer staat de locatie wel al vast.

MOET IK IETS MEENEMEN NAAR DE FOTOSHOOT?

Dit is afhankelijk van het soort shoot. Kleine kinderen kunnen rustig worden van een knuffeltje en voor een dier kan het fijn zijn om een speeltje, snoepjes of wat drinken mee te nemen.
Wel vraag ik altijd meegenomen spullen niet te laten zien van te voren. Een kind met een knuffel zal daarna niet zonder knuffel op de foto willen. En een dier die weet dat er snoepjes zijn, zal daar erg op gefixeerd zijn. Dus dingen meenemen mag, maar doe dit stiekem.

BEREKEN JE REISKOSTEN?

De eerste 10 km reken ik geen reiskosten. Alles daarboven reken ik 25ct per km gerekend vanaf 3931 HM.
Dit geldt voor locaties die specifiek gekozen zijn vanuit de wens van de klant. Kom ik zelf met het idee van de locatie dan reken ik geen reiskosten.

HOE WERKT DE KEUZE VAN DE FOTO’S?

Wanneer de shoot klaar is ga ik thuis een selectie maken met een kleine bewerking. Vervolgens krijg u een link met een wachtwoord en kan u de foto’s bekijken. Dit kan ook via deze website (tab: bestellen). U vinkt dan uw keuze aan de foto’s worden dan z.s.m. digitaal toegezonden in groot formaat.

KAN IK OOK FOTOPRODUCTEN BESTELLEN?

Ja, het is ook mogelijk om fotoafdrukken te bestellen, of andere fotoartikelen.